fbpx

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat de bestelde gedenksteen of grafmonument geplaatst kan worden?

De productie van een gedenksteen of grafmonument neemt doorgaans tussen de 10 en 16 weken in beslag. Zodra de gedenksteen of het grafmonument gereed is, gaan we over tot plaatsing.

Heeft u de gedenksteen of het grafmonument sneller nodig? Wij leveren spoedbestellingen binnen 4 weken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van de gedenksteen of het grafmonument?

De genoemde prijzen van een gedenksteen of grafmonument zijn bij ons altijd inclusief het plaatsen.  Natuurlijk houden wij ons bij het plaatsen aan alle geldende regels en voorschriften.

Welke afmeting moet ik bestellen?

Hier hoeft u zich gelukkig geen zorgen over te maken. U geeft de betreffende begraafplaats aan ons door en wij zoeken de regels omtrent de afmetingen voor u op. Deze verschillen namelijk per begraafplaats.

Plaatsen jullie door heel Nederland?

Ja, onze prijzen zijn inclusief plaatsing door heel Nederland.

Ik zou toch graag mijn wensen persoonlijk met gedenkstenenopmaat.nl willen bespreken, kan dit?

Natuurlijk kan dit, dat begrijpen wij helemaal. U kunt dan een afspraak maken voor een bezoek aan onze winkel, zodat wij u wensen persoonlijk kunnen doorspreken. Een afspraak maken kan via het contactformulier op onze website of telefonisch via 088 22 11 600. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar ons e-mailadres info@gedenkstenenopmaat.nl.

Moet ik zelf een vergunning aanvragen bij de gemeente?

Dit is niet nodig. Wij vragen bij de betreffende gemeente een vergunning voor u aan voor het plaatsen van de gedenksteen of het grafmonument. Omdat de kosten voor een vergunning per gemeente verschillen, zijn onze prijzen exclusief deze kosten.

Back to Top