fbpx

Over ons

Het uitzoeken van een gedenksteen (grafsteen) of grafmonument is iets waar u de tijd voor neemt. Het geeft immers betekenis aan de laatste rustplaats en houdt de nagedachtenis levend.

Een gedenksteen of grafmonument vertelt iets bijzonders over degene die u moet missen. Uit ervaring weten wij dat het niet voor iedereen even makkelijk is om hier keuzes in te maken. Wij helpen u dan ook graag, op een persoonlijke manier, op weg bij het kiezen van een passende gedenksteen of grafmonument.

Gedenkstenen en grafmonumenten

Al onze gedenkstenen en grafmonumenten worden met veel zorg gemaakt. Dit geldt zowel voor de voorgeselecteerde modellen op deze website, als voor de gedenkstenen en grafmonumenten die wij op maat maken.

Op maat

Kiest u voor een gedenksteen of grafmonument op maat? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel om uw ideeën en persoonlijke wensen te bespreken. U kunt ook inspiratie opdoen in onze showroom. Aan de hand van uw keuzes, maken wij een ontwerp en een offerte.

Graveren teksten en foto’s

Het graveren van teksten en foto’s is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het vergt precisie en vakmanschap. U geeft uw wensen qua tekst, lettertype, graveertechniek etc.* aan ons door en de grafische vormgever gaat ermee aan de slag. Het definitieve ontwerp wordt altijd ter goedkeuring aan u voorgelegd.

* Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina ‘Graveren‘.

Vergunningsaanvraag en plaatsing

Tijdens de productieperiode regelen wij alvast de vergunning voor het plaatsen bij de betreffende gemeente. Zodra de gedenksteen of het grafmonument gereed is, gaan we over tot plaatsing. Hiervoor nemen wij contact met u op én met de gemeente en/of begraafplaats. Natuurlijk houden wij ons bij het plaatsen aan alle geldende regels en voorschriften.

Met zorg

Alles wat wij doen bij gedenkstenenopmaat.nl, doen wij met grote zorg. Daar bent u van verzekerd.
Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Back to Top