fbpx

Liggende gedenksteen vierkant met gefused glas

 1.250,00

Deze gedenksteen is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig graniet en is in diverse kleuren leverbaar. De hoeken en het oppervlak van de steen zijn gepolijst. Bovenstaande prijs is gebaseerd op de standaardafmeting van 40 x 40 x 4 cm (L×B×D). Diverse kleuren glas mogelijk. Meer informatie

 

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor deze gedenksteen? Voor het bepalen van de definitieve prijs vragen wij u hieronder nog een aantal keuzes te maken.

 

Gewenste kleur

Herstel kleurkeuze

Model
Onze liggende gedenkstenen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig graniet. De hoeken en het oppervlak van de steen zijn gepolijst.

Afmetingen
Deze liggende gedenksteen is vrijwel in alle afmetingen leverbaar. De prijs is gebaseerd op de standaardafmeting van 40 x 40 x 4 cm (L×B×D).

Voor het bepalen van de definitieve afmeting hanteren wij de voorschriften van de betreffende begraafplaats. De werkelijke afmetingen kunnen hierdoor iets afwijken.

Tekst graveren
Voor het graveren van onze gedenkstenen en grafmonumenten gebruiken wij de bewerkingstechniek zandstralen. Het zandstralen zorgt voor een verzonken opschrift van 2 tot 3 mm. Deze wordt uiteindelijk afgedicht met een witte kleur (voor bescherming en contrast).
Het graveren van een tekst tot 50 tekens is in de prijs inbegrepen. Daarna hanteren wij een meerprijs van € 5,- per teken. Het is ook mogelijk de gravering af te werken met bladgoud, dit kost € 10,- per teken.

Vergunningsaanvraag
Voor het plaatsen van een gedenksteen of grafmonument is een vergunning nodig van de betreffende gemeente. Tijdens de productieperiode verzorgen wij voor u vergunningsaanvraag. Omdat de kosten hiervoor per gemeente verschillen, zijn onze prijzen exclusief de kosten voor de vergunning.

Plaatsing
De productie van een gedenksteen of grafmonument neemt doorgaans tussen de 7 en 8 weken in beslag. Zodra de gedenksteen of het grafmonument gereed is, gaan we over tot plaatsing. Hiervoor nemen wij contact met u op én met de gemeente en/of begraafplaats. Natuurlijk houden wij ons bij het plaatsen aan alle geldende regels en voorschriften.

Heeft u de gedenksteen of het grafmonument sneller nodig? Wij leveren spoedbestellingen binnen 4 weken. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Onze prijzen zijn inclusief het graveren van een tekst (tot 50 tekens) en plaatsing in heel Nederland.

Kleur

African Red, Balmoral, Bararp, Belfast Extra, Himalaya Blue, Indian Arora, Indian Juperana, Jasberg, Kinawa, Labrador Blue HQ, Labrador Vert, Multicolor Red, Paradiso Bash, Paradiso Violet, Rose Dalva, Rose Tupim, Samoka Black, Tarn Saint Salvy, Tifany, Vanga Red, Verde San Fransisco, Vizag Blue

Back to Top